Vill du ha en utvecklande praktikperiod på ett mindre IT-konsultbolag?

Nordforce Technology söker efter dig som är intresserad av att göra ditt exjobb eller LIA hos oss - nu eller längre fram. Vill du veta mer om hur du ansöker? Läs mer om oss och hitta kontaktuppgifter här nedan!

Ditt första steg mot...

Nordforce är ett mindre och familjärt konsultbolag som jobbar med modern mjukvaruutveckling. Vi har funnits i 26 år och hjälper våra kunder med deras utmaningar att omsätta deras idéer till fungerande system.

Hos oss är variationen på uppdragen stor, både vad gäller bransch och teknik. Det vi har gemensamt är vår passion för teknik och utveckling samt en stor kundhängivenhet.

På en praktik hos oss kommer du få möjlighet att arbeta i en utvecklande och lärande miljö där du får använda din fulla potential! Du kan göra din praktik på egen hand eller i grupp, beroende på vad din skola har för riktlinjer.

Du får handledning av en produktägare och/eller en senior utvecklare. Projekten drivs agilt med scrum-metodik och innefattar bla projektplanering, arkitektur, sätta upp utvecklingsmiljö, kodhantering, sprint-demos. Vi har lagt oss vinn om att studenterna ska jobba i projekten på exakt samma sätt som de anställda för att de ska lära sig verkligheten.

Anmäl ditt intresse genom att mejla till: internship@nordforce.se 

Eller genom att "connecta" med oss via knappen nedan.

 

Är du intresserad? Connecta med oss här så hör vi av oss!

FAQ

Kontaktuppgifter praktikplats:

Mail: internship@nordforce.se

Växel: 08-549 020 70

Teamtailor

Career site by Teamtailor